Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Επανεκκίνηση του Προγράμματος Δικαιωμάτων 100kW

Η Easy2Find  από το 2011 έχει προχωρήσει στην υποβολή φακέλων για την αδειοδότηση και κατασκευή 32 μονάδων παραγωγής ρεύματος από φυτική βιομάζα με τη μέθοδο της αεριοποίησης. Μία μέθοδος που υπόσχεται την επί 24ώρου βάσεως παραγωγή πράσινης ενέργειας, δεδομένης της επάρκειας πρώτης ύλης και της ομαλής τροφοδοσίας σε σταθερή τιμή, που έχει εξασφαλιστεί μέσω της Eucalyptus. 

Με τη δημιουργία της θυγατρικής NRG Land και τη συνεργασία της με την Eucalyptus Holding, η οποία έχει αναπτύξει στρατηγικής σημασίας συνεργασίες στη Ζάμπια για την καλλιέργεια ευκαλύπτου και την παραγωγή ρεύματος, προβλέπετε να  εξασφαλιστούν τα απαιτούμενα κεφάλαια για την κατασκευή και λειτουργεία Μονάδων Παραγωγής Ρεύματος συνολικής ισχύος 140 MW, στην Ελλάδα.

Η συνεργασία της Eucalyptus Holding με Γαλλική εταιρεία παραγωγής ρεύματος και κατασκευών εξασφαλίζει την πλήρη επάρκεια κεφαλαίων με χαμηλό επιτόκιο και 15ετή διάρκεια.

Για τους παραπάνω λόγους, ο όμιλος Easy2Find ζητά άδειες οι οποίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο εγκρίσεων με σκοπό την αγορά ή τη συνεργασία και ενεργοποιεί εκ νέου το Πρόγραμμα Πώλησης Δικαιωμάτων 100 kW με συμμετοχή στο κόστος αδείας με 42.000 - 45.000 €!