Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Μέλι Ευκαλύπτου

Ο Ευκάλυπτος θεωρείται ένα από τα καλύτερα μελισσοκομικά φυτά παγκοσμίως.

 Η Εταιρία Eucalyptus με στόχο την παραγωγή μελιού ανώτερης ποιότητας επέλεξε τις ιδανικές ποικιλίες Ευκαλύπτου έτσι ώστε ο συνδυασμός αυτών των φυτών να μας επιτρέπει να έχουμε αυξημένη παραγωγή μελιού όλο το χρόνο με άριστα αποτελέσματα. 

Τα οφέλη του μελιού για την υγεία είναι γνωστά. Έτσι και το μέλι του Ευκαλύπτου πέρα από τις θρεπτικές του ιδιότητες χρησιμοποιείται και για θεραπευτικούς σκοπούς καθώς φημίζεται για τις αντιμικροβιακές και αντιοξειδωτικές  του δράσεις.

 Μπορεί κάποιος να το απολαύσει σκέτο ή σε ροφήματα βοτάνων και να βοηθήσει σε αναπνευστικά προβλήματα, να ενδυναμώσει το ανοσοποιητικό, να ωφελήσει σε περιπτώσεις δύσπνοιας ή απλού βήχα όπως επίσης και να ενισχύσει το πεπτικό σύστημα. 

Το άρωμα και η ξεχωριστή γεύση, κάνει το μέλι Ευκαλύπτου πραγματικά ιδιαίτερο. 

Η εταιρία μας έχοντας ως στόχο να μπει δυναμικά στην παραγωγή μελιού από Ευκάλυπτο      προσκαλεί Μελισσοκομικούς συνεταιρισμούς  και μεμονωμένους μελισσοπαραγωγούς από όλη την Ελλάδα, ώστε να συνεργαστούμε στενά και εποικοδομητικά για την ολοκλήρωση και προώθηση αυτής της ιδέας, το μέλι Ευκαλύπτου