Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Μαζί Επενδύουμε στο Μέλλον

Εμείς όλοι οι άνθρωποι της Easy2Find Biomass and Energy, αισθανόμαστε δικαιωμένοι και χαρούμενοι, γιατί ολοκληρώσαμε τον κύκλο ερευνών στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Καλλιέργειας Ευκαλύπτου και μπαίνουμε δυναμικά στην εφαρμογή τους. Νέες μέθοδοι επεξεργασίας και εκμετάλλευσης των προϊόντων Φυτικής παραγωγής της πατρίδας μας, συνθέτουν το τοπίο των νέων επενδύσεων. 

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες, ανεξάρτητα αν συνεργάζονται ακόμα με την εταιρεία και να τους διαβεβαιώσω ότι η προσπάθεια, το όραμα και η επιμονή τους δικαιώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. 

Η Easy2Find Biomass and Energy, σε συνεργασία με τις θυγατρικές εταιρείες που έχουν δημιουργηθεί, είναι σε θέση πλέον να υλοποιήσει τις παρακάτω δραστηριότητες:

  • Πρόγραμμα παραγωγής Ρεύματος από Φυτική Βιομάζα σε όλη την Ελλάδα, με 32 Μονάδες του 1MW
  • Παραγωγή Cellulose και Βιολογικής Ξυλείας για τη δημιουργία Pellet και Wood Chips με σκοπό την εξασφάλιση πρώτης ύλης στις μονάδες παραγωγής ρεύματος.
  • Τόσο με την αξιοποίηση της φυτικής Βιομάζας, παράγουμε αέριο Syngas με το οποίο τροφοδοτούμε μηχανές εσωτερικής καύσης για την παραγωγή Ρεύματος ή μετά απο ειδική διεργασία και εμπλουτίζοντας το με υδρογόνο και άλλα στοιχεία παράγουμε Biodiesel και Κηροζίνη.
  • Επιπλέον, από τα υπολείμματα της παραγωγής syngas, παράγουμε υψηλής ποιότητας Biochar

Για την επίτευξη των παραπάνω, εξασφαλίσαμε συνεργασίες με τις μεγαλύτερες στον ευρωπαϊκές εταιρείες μηχανημάτων και αναλωσίμων για τον εξοπλισμό της Φυτωριακής μας Εγκατάστασης, συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες αυστραλιανές εταιρίες για την προμήθεια υψηλής ποιότητας σπόρων, εξασφαλίσαμε όλες τις απαραίτητες Άδειες Λειτουργίας του Φυτωρίου μας για την παραγωγή Δασικού πολλαπλασιαστικού υλικού και Αρωματικών Φυτών, ενώ συνεργαζόμαστε με καταξιωμένο οργανισμό Ελέγχου και Πιστοποίησης για τη Βιολογική Πιστοποίηση της Καλλιέργειας Ευκαλύπτου.

Όλες αυτές οι δραστηριότητες, δημιουργούν δυναμικές επενδυτικές ευκαιρίες στην παραγωγή Ρεύματος και την Καλλιέργεια Ευκαλύπτου, λόγω των υψηλών αποδόσεων και του χαμηλού ρίσκου που παρουσιάζουν. Εκτός από καινοτόμες, αλλάζουν το τοπίο στην Καλλιέργεια Ευκαλύπτου και στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, δημιουργώντας ένα καθαρό Περιβάλλον και αρκετές νέες θέσεις εργασίας.

Η εταιρεία μας, το επιστημονικό προσωπικό της και εγώ προσωπικά, είμαστε στη διάθεσή σας για να σας αναπτύξουμε κάθε πτυχή του προγράμματός και των επενδυτικών πλάνων που απορρέουν από αυτό.

Σας ευχαριστώ θερμά για τη μέχρι τώρα στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείξατε στην εταιρεία μας. 

 

Για τον όμιλο Easy2Find Biomass and Energy,

 

Λιάσκος Σταμάτης