Ανάπτυξη και Διαχείριση Καλλιεργειών Ευκαλύπτου

Η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που καλλιεργεί συστηματικά Ευκάλυπτο για την παραγωγή Αιθέριων Ελαίων, Cellulose, Wood Chips και Pellet.

Παραγωγή Ρεύματος από Βιομάζα

Η NRG Land θα διαχειριστεί τις Μονάδες Παραγωγής Ρεύματος και την εμπορία Φυτικής Βιομάζας

Συμβολαιακές Καλλιέργειες

Η Easy2Find Biomass and Energy, θέλοντας να εξασφαλίσει επάρκεια πρώτης ύλης για τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των Μονάδων Παραγωγής Ενέργειας από Βιομάζα, επέκτεινε τη δραστηριότητά της στον τομέα Ανάπτυξης Ενεργειακών Καλλιεργειών, δημιουργώντας μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα επενδυτική πρόταση για τους επενδυτές της.

Αγρότες και μη, καθώς και ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που μέχρι τώρα έμεναν ανεκμετάλλευτα, έχουν πλέον τη δυνατότητα να επενδύσουν στην καλλιέργεια Ευκαλύπτου, εξασφαλίζοντας ένα σημαντικό ετήσιο εισόδημα με ελάχιστη προσωπική ενασχόληση!

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες του επενδυτή-καλλιεργητή καθορίζεται και ο χρόνος κοπής των δενδρυλλίων. Έτσι, στην περίπτωση κοπής ανά 2 έτη, ο καλλιεργητής - επενδυτής επιτυγχάνει χρονικά πιο άμεσες οικονομικές απολαβές, ενώ στην περίπτωση της κοπής ανά 5 έτη επιτυγχάνει μεγαλύτερες οικονομικές αποδόσεις.

Η Easy2Find Biomass and Energy, προσφέρει δέσμευση Συμβολαιακής καλλιέργειας για απορρόφηση της παραγωγής για 20 χρόνια, με εξασφαλισμένη σταθερή τιμή αγοράς της παραγωγής που ανέρχεται στα 50€/τόνο ξηρής μάζας.

 

Σε πεδινή περιοχή όπου μπορούν να καλλιεργηθούν έως και 800 δενδρύλλια/στρέμμα, ο επενδυτής- καλλιεργητής μπορεί να λαμβάνει εισόδημα το οποίο να φτάνει περίπου τα 1.700€ / στρέμμα, σε κάθε κοπή (για καλλιέργεια 2ετούς απόδοσης).

Η Easy2Find και το καταξιωμένο στον κλάδο του τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό (δασοπόνους – γεωπόνους) που διαθέτει, είναι πάντα δίπλα στον καλλιεργητή-επενδυτή σε όλα τα στάδια της καλλιέργειας, παρακολουθώντας την εξέλιξη της και όντας πάντα έτοιμη να επέμβει όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

 

Επισκεφθείτε την κατηγορία Καλλιέργεια Ευκαλύπτου για να ενημερωθείτε αναλυτικά!